COLORS OF SPRING

In het weekend waarin het volgens de kalender weer lente wordt, verzorgt AMDG een bijzonder concert op zondag 22 maart. Het gevoel van lente, het wisselende weer, de kleuren en geuren, dit alles is een mooi pallet aan variaties. Deze verrassende variaties zijn terug te zien en te horen in het programma.

Verschillende muzikanten zullen hun medewerking verlenen. Een professioneel organist, Wilbert Berendsen, zal zowel solo als samen met AMDG enkele muziekwerken ten gehore brengen op het kerkorgel van de Sint Martinuskerk in Wehl. Een van deze stukken is de orgelsymfonie van Saint Seans. Samen met Aafke Huurenkamp, zangeres, zal AMDG Gabriella’s Song en Can’t you feel the love tonight uit The Lion King uitvoeren.

Daarnaast zal slagwerkgroep van AMDG zich op een geheel nieuwe wijze presenteren. Waarbij vooral aan trommelen en stevige beats wordt gedacht zullen zij deze middag laten horen wat ze nog meer in hun mars hebben. Dit doen ze door vooral gestemd slagwerk te laten klinken met veel klokkenspel en vibrafoon. Zij zullen oa de Gladiator en Games of Thrones laten horen. Ingetogen en veel melodie. Het fanfareorkest zal samen met de slagwerkgroep het bekende werk Conquest of Paradise van Vangelis uitvoeren. Ook zal het AMDG saxofoon sextet zich deze middag presenteren.

De Sint Martinuskerk zal, waarvan de aankleding in het teken zal staan van lente en Pasen, decor staan voor deze sfeervolle middag. Bent u nieuwsgierig naar het complete programma waarmee wij u verder zullen verrassen? Wij heten u van harte welkom op zondag 22 maart om 15.30 uur in de Sint Martinuskerk Wehl. De toegang is gratis.

colors_of_spring