SATERDAY NIGHT S(W)ING!

Zaterdagavond 17 maart geven wij samen met de 50 zangers en zangeressen van Different Voices uit Gendringen een concert waarbij Nederpop, oude klassiekers en stevige klanken de avond te kort maken! Aan het concert werken mee: de slagwerkgroep en het fanfareorkest van AMDG, het popkoor Different Voices en de vaste begeleidingsband van het koor. Het belooft een swingende avond te worden. Zet deze datum alvast in uw agenda! Het concert begint om 20.00 uur in de sportzaal van het Koningin Beatrix Centrum in Wehl. 

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Warenhuis Jansen in Wehl en bij de leden van AMDG. U kunt ook een mailtje sturen naar onze penningmeester ( amdgwehl@hotmail.com ) en het geld overmaken naar rekening NL68 RABO 0157 2003 29 Rabobank Wehl e.o.  (Toegangskaarten: € 10,- per persoon), onder vermelding van uw naam en adres. U ontvangt van ons een mailtje ter bevestiging. Vergeet niet uw gegevens in uw mail te vermelden (Naam, adres, postcode, woonplaats en e-mail adres).

Foto van de 1e gezamenlijke repetitie op donderdag 1 februari 2018