AMDG GAAT OP ZOEK NAAR DE WEHLSE MAESTRO 2018

Tijdens het Dorpsfeest 2018 gaan we met Muziekvereniging AMDG op zoek naar de Wehlse Maestro. We hebben 3 prominente Wehlenaren bereid gevonden de uitdaging aan te gaan om het fanfareorkest te dirigeren. Ze zullen ieder een mars en een bekend muziekwerk gaan dirigeren. Het werk van de Maestro’s zal door een deskundige jury worden beoordeelt. En dan is natuurlijk de vraag: Wie wordt de Wehlse Maestro 2018?

Naast de Maestro’s kunt u het orkest ook horen en zien onder leiding van haar eigen dirigent, Gido van Schijndel. Het Maestro concert vindt plaats op zondagmiddag 10 juni in de feesttent aan de Diepenbroekstraat. Het belooft een gezellige middag te worden met mooie fanfareklanken en de nodige capriolen van de Maestro’s. Het concert begint om 14:30 en duurt tot plus minus 16:30 uur.

Dit jaar hebben we zelf 3 Maestro’s gevraagd. Maar misschien wilt u het orkest ook wel een keer dirigeren. Kom dan kijken en meldt u alvast aan voor volgend jaar. Dan gaan we op zoek naar een nieuwe Maestro! Bent u benieuwd wie de kandidaat Maestro’s 2018 zijn? Kom dan naar de feesttent voor het grote Maestro concert 2018!