Een nieuwe start in 2021

Het zijn bijzondere tijden voor AMDG. De eerste helft van 2021 zijn we doorgekomen zonder noemenswaardige activiteiten. Iets wat we sinds de 2e wereldoorlog niet meer hebben meegemaakt. Nu we echter in de 2e helft van 2021 zijn aangeland lijkt het er op dat we de Coronapandemie voorzichtig achter ons kunnen laten en de blik weer op de toekomst kunnen richten.

Op zaterdag 30 oktober doen we mee aan de uitvoering van het muziekstuk “Vier het Leven” uit de Rockopera “Freyheyt”. Dit zal plaatsvinden in of om theater Amphion in Doetinchem. Hou de pers in de gaten voor nadere informatie!

Op zondag 14 november gaan we samen met Muziekvereniging St. Jan uit Kilder het eerste concert geven in anderhalf jaar. Vorig jaar vierde de vereniging uit Kilder haar 75 jarig jubileum en was er een concert gepland in Kilder. Helaas kon dat niet doorgaan. Maar nu gaan we dat met hernieuwde energie inhalen!

En tenslotte op zondag 19 december weer een ouderwets kerstconcert in de St. Martinuskerk in Wehl. Samen met het koor One More Voice. En ….. misschien komen we op zaterdag 11 december nog wel rond met de welbekende hyacinten (onder voorbehoud).

Als u de vereniging wilt steunen kan dat ondertussen al via een tweetal acties die op dit moment lopen.

Ook wij doen mee aan de Rabo ClubSupport aktie. Vanaf 5 oktober kunt u weer op ons stemmen als u lid bent van de bank.

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Spaar mee voor AMDG!

Wij doen ook mee aan de spaaractie van de PLUS – Spaar je club gezond. Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren en vervolgens bepaal je zelf aan welke club of vereniging je de sponsorpunt(en) schenkt.