Nieuwe start in 2022

Binnenkort zullen de klanken van het fanfareorkest van AMDG weer te horen zijn in Wehl. Na een lange periode van gedeeltelijk of helemaal niet repeteren zijn we vanaf half januari weer bezig met het opbouwen van een programma. Aanvankelijk wilden we dat al op zondag 3 april ten laten horen in Oldershove. Het aantal corona-besmettingen liet dat echter nog niet toe.

Maar op donderdag 5 mei is het dan eindelijk zo ver. Het zal voor ons als een bevrijding voelen. Maar voor het zover is laten we eerst nog van ons horen op Koningsdag, woensdag 27 april. Ook daar zullen we in de buurt van het Koningin Beatrix Centrum te beluisteren zijn.

En tijdens de dodenherdenking op 4 mei zullen onze bijdrage leveren aan het herdenkingsprogramma. Kortom, er breekt weer een drukke tijd voor ons aan. Hopelijk komt u ook de aankomende tijd luisteren naar ons. We zien u graag terug!

  • Woensdag 27 april; Koningsdag, aanvang 11:00 uur, omgeving KBC
  • Woensdag 4 mei; Dodenherdenking, aanvang 19:00 uur, KBC Wehl
  • Donderdag 5 mei; Concert Oldershove, aanvang 20:00 uur