Viering 120 jarig jubileum

Bijna is het zover! Op zaterdag 22 oktober gaan wij ons 120 jarig jubileum als vereniging vieren. Het hele jaar hebben we al activiteiten ontplooit maar deze dag zal geheel in het teken staan van dit jubileum.
Het programma ziet er als volgt uit:

12:00 uur:
 Aanvang van de jubileumviering in de toneelzaal van het Koningin Beatrix Centrum. Alle oud-leden die de afgelopen 25 jaar bij de vereniging hebben gespeeld zijn ook uitgenodigd voor deze dag om samen met het huidige orkest een reünie-orkest te vormen. We beginnen met koffie en een broodje en een gezellig samenzijn.

14:00 uur: Aanvang van de repetitie met de reünisten die mee willen doen. Ook de slagwerkgroep en de jeugd doet mee voor zover mogelijk natuurlijk.

15:30 uur: Einde repetitie en klaarzetten van de zaal voor de receptie.

16:00 uur: Aanvang van de receptie met genodigden, oud-leden en leden van de vereniging

+/- 17:30 uur: Afsluiting van de receptie met een optreden van het reünie-orkest. Samen met de slagwerkgroep en de jeugdleden.

+/- 18:15 uur: Afsluiting van de receptie en ombouwen van de zaal voor een gezamenlijk buffet diner voor leden, oud-leden en echtgenoot of vriend(in).

+/- 20:00 uur: Einde van het diner. Opruimen van de zaal en doorfeesten voor wie dat wil. Er is geen officiële eindtijd maar de bar zal op een zeker moment wel sluiten!

Naast muziek zal er ook een tentoonstelling zijn met materiaal uit de afgelopen periode.

Namens de reünie commissie,

Bennie Vonk

Ere-voorzitter.

Reünie commissie: Rene Joling, Eddy Banning, Bea Knoef en Bennie Vonk

1472243988357_Afbeeldinglogo.jpg