Concert Fanfare “Bereden Wapens”

posterwehl-klein

Muziekvereniging AMDG uit Wehl heeft ter gelegenheid van haar 120 jarig jubileum de Fanfare ‘Bereden Wapens’ uitgenodigd om op vrijdag 25 november een relatieconcert te geven in Wehl.

De Fanfare ‘Bereden Wapens’ is een regimentsfanfare van de Koninklijke Landmacht die muzikale ondersteuning verzorgt rondom ceremoniële activiteiten binnen en buiten de landmacht. Hierbij valt onder andere te denken aan Prinsjesdag, beëdigingen en herdenkingen. Het orkest bestaat uit 22 muzikanten. Dirigent ritmeester Harold Lenssen heeft de leiding over de Fanfare ‘Bereden Wapens’.

Tijdens relatieconcerten speelt de FBW de repertoirewensen van het publiek. Dit kan mars-, koraal-, jazz-, pop-, volks- of filmmuziek zijn. Ook worden er regelmatig solisten uitgenodigd mee te spelen. Tijdens dit relatieconcert zullen Hub Nickel op trompet en Robert Siebes op gitaar te horen zijn als solist.

Hub Nickel speelt sinds zijn zevende levensjaar cornet en momenteel is hij verbonden aan Philharmonie Zuid Nederland. Daarnaast treedt hij regelmatig op als solist in binnen- en buitenland.

Wehlenaar Robert Siebes speelt al vele jaren in de Fanfare ‘ Bereden Wapens’ als trompettist/bugellist en gitarist. Benoemingswaardig is dat Robert als jeugdlid actief is geweest op trompet binnen muziekvereniging AMDG.

Het concert vindt plaats op vrijdag 25 november om 20.00 uur in het Koningin Beatrix Centrum in Wehl.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij de Time-Out bar van het Koningin Beatrix Centrum en bij Warenhuis Jansen in Wehl of door het sturen van een mailtje aan amdgwehl@hotmail.com