Kerstconcert 23 december 2018

Op zondag 23 december geeft Muziekvereniging AMDG een kerstconcert in de St. Martinuskerk in Wehl. Het concert begint om 19:00 uur en de toegang is gratis.

Aan het kerstconcert wordt meegewerkt door het fanfare orkest van AMDG onder leiding van Gido van Schijndel en de slagwerkgroep onder leiding van Edwin Rosmulder.  Er is een heel divers programma samengesteld door de muziekcommissie van zowel bekende kerstliederen alsook van verrassende toepasselijke andere muziekwerken. Er zijn diverse solisten uit de eigen vereniging te beluisteren maar ook solisten van buiten. Zo zal Manou Boekelder uit Ruurlo een aantal toepasselijke liederen zingen en is Ans Kolenbrander te beluisteren op het grote kerkorgel. Beiden samen met het fanfare orkest.

Het non-stop programma duurt ongeveer 1,5 uur. Een mooiere opwarmer voor de kerstdagen kunt u zich niet wensen.

Dirigent en leden van AMDG wensen U alvast een mooi kerstconcert en Fijne Kerstdagen