Concert “Bommen op Wehl”

Op zondag 26 januari geven we in het kader van 75 jaar vrijheid een concert in het Koningin Beatrix Centrum met als titel “Bommen op Wehl”. Het concert begint om 19:30 uur en toegangskaarten kosten € 10. U kunt kaarten reserveren via onderstaande link of kaarten aan de deur kopen. Maar vol is vol!

Het concert neemt u mee langs passages uit het gelijknamige boek, geschreven door de toenmalige huisarts van Wehl, Dr. Blom. In het voorwoord schrijft hij:

“Bommen of Wehl, niet te verwarren met mijn Standaardwerk: “Schandalen op Wehl” van voor 10 jaar, – jongen, jongen, waar blijft de tijd – zal aan mijn dorpsgenoten van deze en de volgende eeuw aangename en onaangename dingen uit de onzalige jaren onzes Heeren 1940 -1945 in herinnering terugroepen.”

Van deze vooruitziende blik van Dr. Blom maken wij dankbaar gebruik. De teksten uit het boek zullen voorzien worden van toepasselijke muziekstukken en beelden. Bij enkele werken zal Symone Boerstoel soleren op viool. Naast het fanfare orkest zal ook de slagwerkgroep van AMDG acte de présence geven.

Vandaag kunt u geen kaarten meer reserveren voor dit concert. Zondag zijn er nog kaarten verkrijgbaar aan de kassa, maar vol = vol! Kom dus op tijd! Het concert begint om 19:30 uur. Zaal open: 19:00 uur.