Coronacrisis

Op advies van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie, de KNMO waarbij ook AMDG is aangesloten, hebben wij op 12 maart besloten om al onze activiteiten voorlopig tot 6 april op te schorten. Inmiddels is deze maatregel verlengt en het is nog onduidelijk wanneer we weer kunnen repeteren.

Dat is een ongekende maatregel waar wij niet op gerekend hadden en die uniek is in de lange geschiedenis van de vereniging.
Wij doen dat niet alleen voor onze eigen veiligheid, maar meer nog om niet ons gezondheidssysteem helemaal te laten ontsporen én voor de bescherming van de meest kwetsbare groepen in de samenleving.

Wij hopen op uw begrip en steun.

Hou je veilig en let een beetje op elkaar!

In heel NL speelden muzikanten de Ode van Beethoven om een signaal van hoop af te geven! Wij kijken uit naar de dag dat deze Flashmob weer uitgevoerd kan worden! Aandacht van #hafabra voor #dezorg #OdeandieFreude #Muziekverbindt