High Tea Concert

Zondagmiddag 12 november om 15:00 uur staat de thee (en de koffie) klaar in de toneelzaal van het Koningin Beatrix Centrum in Wehl voor ons allereerste High Tea Concert.

Oorspronkelijk waren we van plan om het jaar af te sluiten met een traditioneel kerstconcert. Toen bleek dat er op die dag meerdere concerten gepland waren hebben wij besloten om ons concert te verschuiven naar november. Het concert heeft een Engels tintje meegekregen. Herkenbare melodieën van de Beatles, filmmuziek van James Bond en een pittige Engelse mars staan op het programma. Rik Thijssen soleert op trompet in het Treble Concerto van Ted Huggens en als klap op de vuurpijl hebben we een bijzondere Wehlse gastmuzikant uitgenodigd. Segal Le Corre zal op doedelzak het majestueuze Highland Cathedral met ons spelen.

En naast de muziek kunt u natuurlijk genieten van een paar heerlijke kopjes thee (of koffie) met lekkere pittige en zoete hapjes.

De entreeprijs is € 10, inclusief 2 kopjes koffie en thee en de hapjes.
(Kaarten alleen verkrijgbaar aan de deur).